Οι ιδανικές γυναικείες τσάντες!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι τσάντες είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας! Εκτός από το θέμα της αισθητικής, η τσάντα είναι ο αποθηκευτικός χώρος των γυναικών, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το vres-to.gr σας εξασφαλίζει τις 10 καλύτερες τσάντες για τον χειμώνα.Όλες οι τσάντες, είναι διαθέσιμες σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα μεγέθη. Η καθεμία από εσάς έχει την δυνατότητα να επιλέξει την κατάλληλη τσάντα για την βόλτα, για την βραδινή έξοδο, για την δουλειά.

Ξεκινήστε τις γιορτινές σας αγορές με μία oversized τσάντα, η οποία είναι κατάλληλη για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Άνετη και αρκετά μεγάλη τσάντα έτσι ώστε να έχετε μαζί σας οτιδήποτε χρειάζεστε. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε μία clutches τσάντα, η οποία είναι μικρή, στυλάτη και κατάλληλη για μία βραδινή έξοδο.

Για τις εμφανίσεις στην δουλειά, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία τσάντα ώμου ή χεριού σε αυστηρό ύφος, οι οποίες θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας. Τέλος, μία άλλη κατηγορία τα τσαντάκια, τα οποία είναι πρακτικά και βολικά. Φοριούνται συνεχώς και δεν λείπουν από τη γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας.
Ας δούμε τις 10 καλύτερες τσάντες της χρονιάς:

1

Τσάντα Οversized Mac Douglas  Τιμή:142.00Ε

2

Τσάντα Oversized Δερμάτινη Santana  Τιμή:118.30Ε

3

Τσάντα Αθλητική Nike  Tιμή:40.00Ε

4

Τσάντα Clutches Michael Kors  Τιμή:164.00Ε

5

Τσαντάκι Αμπιγιέ Chiara  Τιμή:41.00Ε

6

Τσαντάκι Αμπιγιέ Nardelli  Τιμή:44.00Ε

7

Τσαντάκι Ώμου Με Λουρί Clutch Antonello Τιμή:74.00Ε

8

Τσάντα Χειρός Jimmy Choo  Τιμή:942.00Ε

9

Τσάντα Χειρός Lamarthe Portofino  Τιμή:118.30Ε

10

Τσάντα Χειρός David Jones  Τιμή:43.00Ε