143904
Προϊόντα:
1924 Μάρκες
Εικόνα 5 σημάδια που δείχνουν ότι φοράς λάθος σουτιέν!
Δεν μπορείς να βρεις εύκολα το σωστό σουτιέν για το σώμα σου; Αναρωτιέσαι αν κάνεις τις κατάλληλες επιλογές; Δες εδώ 5 tips για να αποφύγεις το λάθος σουτιέν!Πολλές φορές μας έχει συμβεί να δοκιμάζουμε ένα σουτιέν πριν το αγοράσουμε και να νομίζουμε ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε και στην τελική να μας ενοχλεί συνέχεια μετά. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή μαγευόμαστε εκείνη την ώρα από το σχέδιο του και ξεχνάμε την λειτουργικότητα του.

Φυσικά και αυτό είναι μέγα λάθος, γιατί όσο και να σου αρέσει εμφανισιακά σαν εσώρουχο στην πορεία βλέπεις ότι η εφαρμογή του δεν σε κολακεύει και πολύ και άσε που σου αφήνει σημάδια.

Τι μπορείς να κάνεις όμως γι' αυτό; Πάμε να δούμε 5 σημάδια από τα οποία μπορεί κάθε γυναίκα να καταλάβει το αν φοράει το λάθος σουτιέν.

 

Πως να καταλάβεις αν φοράς λάθος σουτιέν


soutien H μπανέλα είναι επίπεδη στο σώμα σου


Η σωστή θέση για την μπανέλα του σουτιέν σου είναι κάτω από το στήθος και όχι στον αέρα. Για να το ελέγξεις όταν το φοράς μπορείς πολύ απλά να πιέσεις την μπανέλα, αν νιώσεις να πατάς το κόκκαλο βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο.

 

Κινείτε το σουτιέν


lathos soutien


Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το σουτιέν σου θα πρέπει να είναι σταθερό πίσω στην πλάτη σου και να μην μετακινείτε πάνω και κάτω. Για να δεις αν είναι το σωστό μέγεθος, θα πρέπει πίσω στο κούμπωμα να χωράνε από μέσα τα δύο δάχτυλα σου, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

 

Οι τιράντες σου αφήνουν σημάδι


Εννοείται ότι όταν σου αφήνει σημάδι στους ώμους κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Ρύθμισε τις τιράντες ούτως ώστε το στήθος σου να βρίσκεται στο ύψος ανάμεσα στον ώμο και τον αγκώνα σου.

 

Δεν στέκεται στη μέση της πλάτης


lathos soutien


Το σωστό σημείο για το πίσω μέρος είναι να στέκεται το σουτιέν στη μέση της πλάτης σου και να μην ανεβαίνει, για να φαίνεται το στήθος σου στητό.

 

Δεν καλύπτει το στήθος


Τέλος, για να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στο μπροστινό μέρος και να καλύπτει όλο το στήθος, χωρίς να προεξέχει δεξιά και αριστερά
QR code