143888
Προϊόντα:
1924 Μάρκες
Εικόνα 6 Τρόποι για να δέσεις το κασκόλ και το φουλάρι σου!
Βαρέθηκες να δένεις το κασκόλ ή το φουλάρι σου με τον κλασικό τρόπο και ψάχνεις για νέες ιδέες; Δες εδώ 6 υπέροχα δεσίματα για να έχεις πάντα μοναδικό στυλ!Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να γνωρίζουμε μόνο 2 με 3 βασικούς τρόπους για να δένουμε το κασκόλ μας, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα και αρκετά εντυπωσιακά δεσίματα που μπορείς να κάνεις με πολύ λίγες κινήσεις. Τα ίδια βήματα που θα δεις στην συνέχεια μπορείς φυσικά να τα ακολουθήσεις και για το φουλάρι σου!

Ποια είναι όμως τα δεσίματα που θα κάνουν την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση;

desimo gia foulari


Για τον πρώτο τρόπο θα πρέπει αρχικά να δέσεις τις άκρες από το φουλάρι σου και να το περάσεις στους ώμους σου. Έπειτα, πιάσε την δεξιά πλευρά και κάνε μια θηλιά, ώστε να περάσεις από μέσα το κεφάλι σου. Ταίριαξε το να καλύπτει και τους δύο σου ώμους και είσαι έτοιμη.

desimo gia kaskol


Εδώ έχουμε ακόμη έναν εύκολο τρόπο, ο οποίος όμως δείχνει πολύ πιο όμορφος αν τον κάνεις στο κασκόλ σου που είναι πιο σταθερό. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να το περάσεις στους ώμους σου και να κάνεις μπροστά έναν φιόγκο. Φρόντισε να είναι σχετικά σφιχτό στα χέρια σου και να μείνουν οι ώμοι σου ακάλυπτοι.

simvoules foularia


Για τον τρίτο τρόπο θα πρέπει και πάλι να δέσεις τις άκρες από το φουλάρι σου και να το περάσεις στον λαιμό σου δύο φορές. Στην συνέχεια, άφησε την μία θηλιά σχετικά κοντά στον λαιμό σου και τραβώντας την άλλη πέρασε μέσα το χέρι σου. Το τελευταίο σου βήμα είναι να ανοίξεις καλά το φουλάρι, ώστε να καλύψει τον ώμο και τα πλευρά σου.

tips gia foulari


Εναλλακτικά, έτσι όπως το έχεις δεμένο φόρεσε το από πίσω από τον λαιμό, όπως θα έβαζες το μπολερό σου.

tips gia kaskol


Αν θέλεις όμως κάτι ακόμη πιο απλό βάλτο στον λαιμό σου περνώντας το δύο φορές. Καλό θα ήταν να το ταιριάξεις έτσι ώστε να μην καλύπτετε τελείως η κάτω θηλιά.

simvoules kaskol


Ο τελευταίος μας τρόπος είναι ιδανικός αν σκέφτεσαι να φορέσεις ένα στράπλες φόρεμα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να το περάσεις πίσω από τον λαιμό σου και να το ανοίξεις μπροστά, αφήνοντας τις άκρες να πέσουν κάτω. Τέλος, φόρεσε μία λεπτή ζώνη για να το σταθεροποιήσεις και να δείχνει το look σου ακόμη πιο κομψό.

Ποιος τρόπος σου άρεσε περισσότερο και ποιον θα επιλέξεις για την επόμενη σου έξοδο;
QR code