143904
Προϊόντα:
1924 Μάρκες
Εικόνα Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσύ ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις στον καλό σου; Το FashionCity.gr σου προτείνει 6 μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν!Πάντα τα Χριστούγεννα ανταλλάσσουμε δώρα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και την αγάπη. Επιπλέον ας μην ξεχνάμε ότι είναι και μια σημαντική γιορτή, όπου όλοι μας έχουμε κάποιον ο οποίος γιορτάζει.

Ειδικά όμως αν αυτός ο κάποιος είναι ο σύντροφος μας, τότε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να του βρούμε το καλύτερο δώρο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι πολύ ακριβό, καθώς μπορείς να βρεις προϊόντα για όσα χρήματα και αν θέλεις να διαθέσεις. Σημασία έχει η κίνηση και να είναι κάτι πρακτικό.

Γι' αυτό και εγώ σκέφτηκα να σου προτείνω τα 6 επικρατέστερα δωράκια που θα μπορούσες να του κάνεις. Πάμε να τα δούμε;

Τι δώρο να του κάνεις τα Χριστούγεννα


adriko poukamiso


Το αντρικό πουκάμισο είναι σίγουρα από τις πρώτες επιλογές των γυναικών και όχι άδικα, καθώς δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ και φινέτσα. Επιπλέον δεν είναι και πολύ εύκολο το να κάνεις λάθος, μιας και υπάρχουν οι ασφαλείς επιλογές όπως το μαύρο και το μπλε.

adriko poulover


Αν όμως ξέρεις ότι το στυλ του είναι πιο εναλλακτικό και δεν του αρέσουν τα πουκάμισα, μπορείς να του πάρεις ένα υπέροχο, ζεστό πουλόβερ, το οποίο πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει περισσότερο.

dermatina botakia


Την ίδια όμως αδυναμία που έχουν οι γυναίκες στα παπούτσια την έχουν και οι άντρες, γι' αυτό θα μπορούσες να επιλέξεις σαν δώρο ένα όμορφο ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια και κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα, ώστε να μην τον δεσμεύει με τα ρούχα του.

adriko mauro tsantaki


Αν θέλεις να μην έχει ανάγκη την τσάντα σου σε κάθε σας έξοδο, μπορείς να επιλέξεις ένα διακριτικό δερμάτινο τσαντάκι. Το συγκεκριμένο δώρο είναι πολύ λειτουργικό και θα το λατρέψει.

adriko portofoli


Και ένα κομψό πορτοφόλι όμως θα μπορούσε να είναι μια εξίσου καλή ιδέα σαν τις προηγούμενες.

adriko roloi


Για το τέλος όμως άφησα και το καλύτερο. Ένα ρολόι σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα, ώστε να βρεις εκείνο που θα του ταιριάζει.
QR code