143904
Προϊόντα:
1924 Μάρκες
Εικόνα Τι δείχνουν τα γιορτινά ρούχα για την προσωπικότητα σου!
Έχεις ήδη αγοράσει τα γιορτινά ρούχα που θα φορέσεις ή ψάχνεις ακόμη και δεν ξέρεις τι να πάρεις; Δες στο FashionCity.gr το τι δείχνει το κάθε φόρεμα για την προσωπικότητα σου!Πάντα όταν θέλουμε να αγοράσουμε πιο επίσημα ρούχα και ειδικά για την ημέρα των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, που όλοι φοράμε τα καλά μας, έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ το οποίο πολύ δύσκολα σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε.

Ήξερες όμως ότι το στυλ του φορέματος που επιλέγεις να φορέσεις εκείνες τις ημέρες μπορεί να δείξει και την προσωπικότητα σου; Σίγουρα θα μου πεις τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο και θα συμφωνήσω, όμως δες τα χαρακτηριστικά και θα καταλάβεις ότι όντως ισχύουν.

Τι δείχνει το γιορτινό φόρεμα σου για σένα


 

Mini Φόρεμα


mini forema


Λατρεύεις την διασκέδαση και είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Συνήθως δεν μπορείς να σταματήσεις να χορεύεις και προσπαθείς να μιμηθείς την Beyonce. Επίσης, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το απαραίτητο αξεσουάρ σου.

Φόρεμα μέχρι το γόνατο


pencil forema


Είσαι ώριμη και φιλόδοξη και σου αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την δουλειά σου, αλλά όταν είσαι σε κάποιο πάρτι, χορεύεις με τους φίλους σου είτε με παπούτσια είτε χωρίς αυτά.

Boho maxi φόρεμα


boho maxi forema


Είσαι χαλαρή και δεν σου αρέσει να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου. Σου αρέσει να χορεύεις αλλά προτιμάς την chill μουσική. Το πιο πιθανό είναι να φύγεις νωρίς από κάποιο πάρτι μιας και προτιμάς τις πιο παρεΐστικες βραδιές.

Βραδινό maxi φόρεμα


maxi forema


Ξοδεύεις πολλές ώρες ώστε να ψωνίσεις το τέλειο φόρεμα. Προτιμάς το καλό και υγιεινό φαγητό και από μουσική δεν θα επέλεγες να χορέψεις τσιφτετέλι. Οι συζητήσεις σε τραβάνε περισσότερο από τον χορό και πάντα επιλέγεις να φύγεις πριν από τα μεσάνυχτα.

Midi φόρεμα


midi forema


Ζεις για την μόδα και είσαι πάντα το κέντρο των φωτογραφιών. Ξέρεις όλα τα trends της μόδας και το τι είναι in fashion και τι όχι. Αν βαρεθείς σε ένα πάρτι θα φύγεις γρήγορα για να αναζητήσεις ένα πιο cool μέρος και σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέψεις στο σπίτι.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;
QR code