239238
Προϊόντα:
3125 Μάρκες

Πως Λειτουργεί το Vres-To.gr

Το Vres-To.gr μαζεύει όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ένδυσης από τα καλύτερα Ελληνικά e-shops και σας τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα με ένα απλό και εύχρηστο τρόπο.

Είμαστε εδώ για να σας γλιτώσουμε από τις ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά και να φέρουμε τα μαγαζιά σε εσάς.

Που είναι οι αγορές μου;

Στην πραγματικότητα το Vres-To.gr δεν πουλάει κανένα από τα προϊόντα που προβάλει. Είμαστε απλά μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης προϊόντων ένδυσης και υπόδησης. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε τα καλύτερα Ελληνικά e-shops ένδυσης και όχι μόνο για να σας προσφέρουμε τα προϊόντα τους συγκεντρωμένα. Όταν βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει στο Vres-To.gr και κάνετε κλικ στο κουμπί "Αγόρασέ το", σας κατευθείνουμε στο αντίστοιχο e-shop μέσω του οποίου κάνετε την αγορά.

Αν ψάχνετε πληροφορίες για κάποια προϊόντα που αγοράσατε, δοκιμάσετε τα παρακάτω:

  • Ελέγξτε το e-mail σας. Αν κάνατε την αγορά το αντιστοιχο e-shop θα πρέπει να σας έχει στείλει ένα e-mail με την απόδειξη αγοράς. Ελέγξτε και το spam folder σας μήπως έχει πάει εκεί.
  • Ελέγξτε την πιστωτική σας κάρτα. Αν κάνατε την αγορά με πιστωτική κάρτα θα μπορείτε μέσω της τράπεζας να βρείτε τον αριθμό συνναλαγής της αγοράς σας.
  • Βρείτε το e-shop από τη λίστα. Αν ακόμη δεν βρήκατε την αγορά σας, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα e-shops μας και να βρείτε το site από το οποίο κάνατε την αγορά για να σας ενημερώσουν σχετικά.

Αν παρόλα αυτά έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορούμε να βοηθήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

QR code